capricii

Dezvăluirea de după.

”După” e o prepoziție foarte importantă și fără să fie însoțită de vreo țigară. ”După” orice se-ntâmplă multe: cântărești, analizezi, pui în balanță și, musai, vii cu teorii noi. Puncte de vedere. Așa și eu. După o jumătate de an și câteva kilograme în minus.

Ce-am descoperit:

– Că-i al naibii de greu să ai kilograme în plus, pentru că oamenii judecă prin ochi, dar e reconfortant, cumva, să știi că tu contezi nu cum ți se vede fundul.

– Că, indiferent de mărime, fetelor, sunteți absolut superbe.

– Că, să fii slabă nu e un merit cu care să te împopoțonezi.

– Că, cine te iubește te iubește în orice mărime.

– Că societatea e de rahat pentru că arată cu degetul și împarte oamenii în frumoși și urâți în funcție de indicele de masă corporală.

– Că doar cele 45 de kilograme din dotare nu te fac mai frumoasă.

– Că doar cele 45 de kilograme din dotare nu te fac mai urâtă.

– Că doar cele 45 de kilograme din dotare nu te fac mai bună. Doar mai rea.

– Că nu mă impresionează bărbații, indiferent de carismă, funcție și poziție, care se uită lung după picioarele mele, dar pentru care înainte nu existam.

– Că fetele slabe au infinit mai multe complexe decât alea plinuțe. Complexe care se traduc în răutăți legate de kilograme, pentru că altfel nu au cum să-și mascheze urâțenia.

– Că e important să mănânci sănătos.

– Că e important să faci schimbările pentru tine. Dacă vrei să te-ngrași, fă-o pentru tine. Dacă vrei să slăbești, fă-o pentru tine.

– Că, singurul lucru care contează e să fii sănătoasă, mulțumită și încântată tu cu tine! 🙂

Anunțuri

4 thoughts on “Dezvăluirea de după.”

  1. Da asa e Andra . Am ajuns la concluzia asta demult cand aveam 80 de kg si de atunci nu s-au schimbat multe .Si la mine este o magie ciudata 😛 lumea imi spune ai slabit si-ti sta super dar eu tot marimea 12 o am la haine :))) wtf zic! Nu pot lauda o anumita dieta cu care am avut rezultate ci cu multele pe care le-am „ratat”. Nu-mi place sa vorbesc despre frustrari de oameni grasuti pentru ca inauntu mai am o grasuta care se poate supara 😛 Pot sa spun insa oricui beneficiul unei vieti sanatoase ,unor echilibrari energetice,putin de sport si eliberararea aia de stresul ca trebuie sa slabesti .Totul porneste de la „unitatea centrala”.Exista o cauza si un efect si o rezolvare.Eliberarea mentala de kg in plus e primul pas si dupaia sa o faci pentru tine , nu pentru ca asa scrie in reviste. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s