capricii

Dov Simens, ardelenii și-un training grozav!

Niciodată nu mi-a păsat foarte mult de bani, pentru că ei nu pot cumpăra orice. Nu pot cumpăra inspirație, de exemplu, ori timp. Nu pot cumpăra chef de viață, zile senine și productive și, mai ales, nu pot cumpăra sentimentul ăla proaspăt specific unei idei grozave! … Sau așa credeam, până azi! :)) Ei bine, conferința de presă care a anunțat derularea unui training de film m-a făcut să mă reorientez puțin.

Lăsați-mă să vă explic: atunci când un om îți schimbă percepția despre media în 5 de minute, cu argumente alese pe sprânceană, care mai hazlii și care mai ascuțite în adevărul lor și când același om te învață în 20 de minute câte n-ai învățat în 6 ani de facultate cu pretenții, atunci ți se face ciudă că n-ai bani să-l asculți două zile întregi, 48 de ore fără să clipești! 🙂 Asta mi s-a întâmplat azi, cu Dov Simens, un „american ciudățel”, după cum s-a recomandat însuși profesorul lui Quentin Tarantino. A venit la Cluj-Napoca, la TIFF 2012, ca să-și caute elevi pe care să-i învețe în „30 de minute să fie regizori”! Magia se va întâmpla în 2 și 3 iunie, aici ni, la Cluj-Napoca. Și costă numai (!) 😦 314 euro.

Acompaniat de o umbrelă crem și de o voce teatrală ne-a zis pe șleau că suntem o mână de amatori bine intenționați, când niciuna din camerele de luat vederi din cele 4 ale televiziunilor prezente la conferința de presă, nu și-au schimbat unghiul ori poziția din care înfulecau hulpav imagini de-a lungul celor peste 40 de minute de povești de la Hollywood, sub oblăduirea rânjetelor  reporterilor și cameramanilor made in Ardeal, întreținuți de amuzantul Simens.

Proful lui Tarantino, pe care personal am ajuns să-l venerez într-o oră, o să țină la Cluj un training despre film, despre business în industria cinematografică, despre scriitura de scenarii și despre business-common-sense-ul din cinematografie, chestie superbă, dar care nouă ne lipsește cu desăvârșire :)„că talent, echipamente, oameni și locații superbe aveți!”

No, deci dacă vreți să mergeți, să știți că merită fiecare cent și să mai știți că vă puteți înscrie încă. La oameni pe site.<–

Anunțuri

3 thoughts on “Dov Simens, ardelenii și-un training grozav!”

  1. Andra, mă bucur foarte mult sa vad ca Dov si acest preview la cursul sau a reușit sa te impresioneze si pe tine la fel de mult cum a făcut-o si cu noi! Ne pare rău ca prețul biletului e prea mult pentru tine – dar ne-a impresionat f mult blogul tau si ca urmare am dorii sa îți punem la dispoziție un bilet cu pret redus – pe care sa ți-l poti permite! Contacteaza-ne te rog pe adresa noastra de mail info (la) transilvaniapictures.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s