1

Viata cat o bere, un cocktail sau o poseta.

Nu-i asa ca toate lucrurile din lume pot fi mai importante decat o viata? O prajitura. Un pachet de tigari. O bere. Asa-i? Ei bine, cu banii dati pe-un pachet de tigari si pe-o bere fiecare din noi putem s-o ajutam pe Andrada Gherman sa se recupereze. Tanara de 24 de ani n-a uitat de poezie, doar si-a pus viata pe hold pana ce limfomul non-hodgkin anaplazic cu celule T o sa-i dea pace. Pe romaneste spus – cancerul limfatic. Diagnosticul i-a fost pus in 2007. De atunci, cu toate tratamentele posibile boala a revenit. Trimisa de la Cluj la Timisoara, in Banat a aflat ca poate sa-si recapete viata, printr-un autotransplant. Asta daca o sa aiba suficienti bani pentru tratamentele post-operatorii si pentru medicamente. Ceea ce intreband in stanga si-n dreapta am aflat ca inseamna cam 3000 de euro. M-am uitat bine la suma si am zambit a amar, gandindu-ma ca o viata poate incape intr-o poseta.
Dupa ani intregi petrecuti in spitale si cu un venit de 800 de lei din care traiesc ea, mama ei si bunica paralizata, Andrada a reusit sa se opereze ieri. Dar banii pentru viata tot nu exista.

3.000 de euro = 3.000 de oameni care beau cu o bere mai putin intr-o seara = 1.500 de oameni care aleg cu un cocktail mai putin = 800 de oameni care aleg sa ajute in loc sa mearga la film intr-o seara = 400 de oameni care aleg sa ia cina acasa intr-o seara = 200 de oameni care renunta la cumparaturile din Mall dintr-o seara = o poseta Vuitton sau o viata salvata intr-o seara

Sunt inca tanara si ca si orice persoana simt ca nu mi-am incheiat socotelile cu viata. Stiu ca pentru altii nu este o comoara, insa pentru mine, sanatatea este cea mai de pret bogatie de pe lumea asta si doar cu ajutorul vostru o pot redobandi. (Andrada)

Conturile sunt deschise pe numele fetei, Gherman Andrada Meda, la BRD, sucursala Sighetu-Marmatiei
In RON – RO15BRDE130SV77604551300;
In EURO – RO49BRDE250SV33950742500;
In USD – RO45BRDE250SV33950822500;
Cod swift: BRDEROBU.

Anunțuri

11 thoughts on “Viata cat o bere, un cocktail sau o poseta.”

  1. ai dreptate, de multe ori nu ne dam seama ce mult putem sa ajutam pe cineva, oferind uneori foarte putin. exista cumva si un nr de sms prin intermediul caruia se poate dona? nu de alta, dar la banci ajung rar…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s