presa noastra cea de toate zilele

Presa noastra cea de azi

Presa e frumoasa, vinerea, la Cluj.

Adevarul e ca da, Clujul are haz. Si nu doar haz, ci da dovada si de ingeniozitate: prima expozitie virtuala de arta din Romania poate fi vizionata de pe telefonul mobil.

Via Citynews Cluj aflam ca Finantele scot la vanzare doua kilograme de aur, de la contribuabilii executati silit. In timp ce pe ei ii trec naduselile din aceasta cauza, solistii Operei pun de o greva, pentru ca nu mai vor sa rabde frig in institutie.

Faclia de Cluj ne zambeste la brat cu Dan Voiculescu care are un monolog cu Traian Basescu, direct de pe prima pagina. Tot Faclia ne lumineaza si/sau ne da motive de bucurie: traim in capitala temporara a alcoolicilor anonimi. Mai bine aici decat in Germania, care e aproape plictisitoare – minunat articol, mai ales ca e publicat in pragul vizitei cancelarului german la Cluj. – Yay pentru Faclia, care-si da cu stangu-n dreptul! 🙂

Ftr.ro ne intoarce la cele lumesti si vinde ponturi: unde sa nu cautam joburi. Pana una-alta, copiii nu au treaba cu cele lumesti si, la Cluj ei se preocupa de spatiul cosmic.

Din stele, inapoi la ce ne doare. monitorulcj.ro ne intoarce in trecut si ne anunta ca bolnavii cronici vor fi arondati unei farmacii de familie. Iar. Vorba vine, inainte, ca inainte era mai bine!

Ziua de Cluj a propus o dezbatere referitoare la centrul Clujului. Din acelasi cotidian, zboara cu reclamatii la adresa unei companii aeronautice, direct din coltul cu opinii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s