presa noastra cea de toate zilele

Presa noastra cea de toate zilele

Adevarul adevarat e ca romanii simpli pot face diferenta: un grup de clujeni a dansat intr-un aeroport din Germania, dupa ce au aflat ca le intarzie zborul si ca un conational de-al nostru i-ar fi testat vigilenta financiara capitanului de la FC Barcelona, Carles Puyol, dupa care s-a sinucis.

Iaca, de pe Citynews Cluj citim ca pretul gazelor se va putea majora cu 5 pana la 7 %, dar aflam si noul trend al transhumantei – o comunitate il cauta pe un cioban disparut, unde altundeva decat pe internet?

Faclia de Cluj arde un cuvant in doua titluri – gratie carora aflam ca se inmultesc romanii la CFR si ca somerii se inmultesc in timp ce salariul scade :). Faclia nu mai inmulteste nimic si anunta ca doua proiecte ale Spitalului Judetean vor fi suportate din bani UE.

Ftr.ro casca bine ochii si ne prezinta circuitul angajatilor din Prefectura, angajatii vechi inlocuiti cu tinere domnite, chiar la cabinetul prefectului. In acelasi stil, aflam ca presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise e si agent de promovare pentru Cluj Arena pe Facebook.

Un (singurul) Ziar Popular povesteste cum se dau ultimatumurile in ceea ce priveste institutiile publice ca studentii se revolta impotriva birurilor, dar si cum se contreaza opozitia cu Primaria Cluj-Napoca, in timp ce elevii de la Avram Iancu invata la rece.

Ziua de Cluj semnaleaza cum cea mai mare campanie de ecologizare din Romania a dat rateuri la Cluj si aminteste ca studentii din Caminul XVI, au nevoie de Big Brother. Ca sa fie civilizati.

Anunțuri

2 thoughts on “Presa noastra cea de toate zilele”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s