capricii, De toa(n)te, seria descoperirilor

woman celebrating life :)

Dupa ce fiecare din cele 33 de grade mi s-au scurs pe piele ca mierea topita, am ajuns azi in parc, la fix cat sa-l vad pe Messi enervandu-se ca nu nimereste la cos din prima. ”Hai mai dau o data!”, zice inspre tovarasul sau in tricou albastru. ”Nu, ca ne jucam obligatea”, vine raspunsul. Nemultumit, isi da parul dupa ureche, iese de pe teren si, in drum spre banca de rezerve, se apleaca, culege ceva de pe jos si bucuros macar de mica reusita merge ata catre maica-sa. ”Mamii, uite ce-am gasit!”, si-si ascunde mainile la spate. ”Sa nu ma sperii…”. ”Uiteeee”, si-si magaie palma deschisa cu ochii. Avea o rama, care-i parea cat un trofeu.
Dupa mustruluielile de cuviinta, ca rama are microbi, bacterii, virusi si alte cuvinte noi pentru un pusti de 4 ani, Messi se intoarce la ale lui, dupa ce-a abandonat si baschetul si rama. Ia mingea de fotbal de pe banca, aduna inca 2 tovarasi de pe terenul de baschet, nemultumiti si ei de obligatea si de cosul prea inalt si se-apuca toti de rostogolit pofticios mingea cu picioarele. Habar n-au, dar sarbatoresc cel mai fain inceputul Campionatului Mondial de Fotbal, chiar aici, in inima Transilvaniei. 🙂

Din seria coincidentelor care se mai intampla :D, ieri, la putin timp dupa ora de culcare a lui Messi, am vazut un documentar despre constructia celor 3 stadioane din Africa de Sud. Arhitectul-sef al unuia dintre cele mai noi stadioane din lume, Green Poin Stadium din Cape Town, Robert Hormes parea super-incantat de constructie, insa isi trada siguranta cu o mina adusa repetitiv pe barbie:

Ma ingrijoreaza ca nu sunt suficiente toalete pentru femei. 🙂

Apoi, cu sau fara toalete suficiente pentru noi, o femeie absolut grozava m-a lamurit, via CNN, daca mai era nevoie:

It’s not about pitty, it’s not about war, it’s about celebrating life, it’s about celebrating football!
Angelique Kidjo

Anunțuri

1 thought on “woman celebrating life :)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s