1

dragostea-i la reduceri de valentine’s

Cica vine Valentine’s Day. Ziua aia in care de la lift pina la hirtia igienica toate-s roz, sau in diverse nuante de rosu pufos. Cu „te iubesc-uri”, cu maritis de-o zi, cu excursii de-o zi, cu o lume paralela iubareata care se trezeste la viata doar o data pe an. Fix in 14 februarie.
Nu-s fan Valentine’s Day pentru simplul motiv ca ziua indragostitilor ar trebui sa fie in orice zi si/sau in fiecare zi, depinde de cuplu si chef, indiferent de roz, de trandafirii albastri tratati cu albastru de metil si cumparati cu extrapret de la piata, fara baloane si trasuri si tipete si gemete si lalaieli despre dragosti infinite la radio.
Nu-mi place ca am ajuns sa contabilizam iubirea/dragostea/sexul sau ce o fi de Valentine’s Day. Ritmul asta nu-i bun. Nu vreau sa traiesc intr-o lume in care sa ajung la magazin si sa cer un kil de dragoste. „Da, la 100 de lei, avem dinaia buna. Daca alegeti si panglica roz, va facem si reducere”. 🙂

Anunțuri

6 thoughts on “dragostea-i la reduceri de valentine’s”

  1. io vreau cadou de „valentain” un ciocan rotopercutant roz si-un tractor cu inimioare roshii. ce bomboane si papitzoi de plus? de ce oare nu exista si o sarbatoare in care sa ne daruim si chestii mai utile, de pilda o matura, un mop, un tractor, acolo, ceva util la casa omului? de ce musai inimioare si ciocolata? ce, mopul nu poate avea lipite pe el inimioare? sau matura? ah. people are so un-original. i know, i’m so romantic, luv is in my hair. :))

  2. I really enjoyed it.
    I am from Mauritius and also now’m speaking English, give true I wrote the following sentence: „The last I checked approximately of the employable are unemployed.”

    Waiting for a reply :(, Blythe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s